Integrale massage

In oktober 2015 heb ik de opleiding tot integraal masseur met succes afgerond. Vanaf november bied ik ook deze prachtige holistische massage aan in mijn praktijk.

Werken met bewuste handen is wat ik doe. Op deze manier kan ik mensen laten voelen en weer bewust maken dat ze er mogen zijn en dat hun lichaam en geest één geheel zijn.

De massage biedt ontspanning en herstelt de balans op een natuurlijke manier. Door de verschillende technieken kan de massage stap voor stap worden opgebouwd en is het mogelijk na het diepere werk, ook zachtheid en weer verbinding te voelen tussen je hoofd en je lijf. De bewustwording van pijn en spanningen in je lichaam en hoe je daar mee omgaat, kunnen confronterend zijn, maar ook helend en je nieuwe inzichten geven.

Integrale massage is geschikt voor vrijwel alle vormen van spanningen, stijfheid van spieren en gewrichten, nekklachten, rugklachten, hoofdpijn, fysieke of mentale overbelasting, stress of emotioneel uit balans zijn.

Integrale massage is een combinatie van techniek, gevoel en intuïtie.

Integrale massage is een professionele diepgaande en stevige therapeutische massage die 5 verschillende massagevormen combineert.
1

Klassieke massage

2

Dynamische massage

3

Revitaliserend stretchen

4

Diepe bindweefselmassage

5

Energetische massage