Ontmoet José

Hartelijk welkom op deze ontmoetingspagina. Ik wil mezelf graag aan je voorstellen en je hier in het kort vertellen wat mijn visie, missie en passie is als reflexzonetherapeut en integraal masseur.

Sinds 2011 heb ik een praktijk aan huis als professioneel reflexzonetherapeut. Vanaf november 2015 ben ik tevens gediplomeerd integraal masseur. Tot september 2018 was ik tevens parttime werkzaam als medisch secretaresse voor de kinderartsen in het CWZ te Nijmegen.
Ik ben een ‘mensen mens’. Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal. In mijn praktijk is ruimte naar ieders verhaal te luisteren. Ik houd van wandelen, dieren en de natuur.

Mijn visie/passie
Tijdens de HBO opleiding reflexzonetherapie werd ik steeds enthousiaster over deze holistische vorm van behandelen en masseren. De opleiding heb ik in 2011 succesvol afgerond. Het is mijn overtuiging dat reflexzonetherapie, maar ook de integrale massage, heel heilzaam is voor mensen, omdat het zo ontspannend kan werken en het lichaam op een natuurlijke en veilige manier aan het werk zet. Door mijn eigen levenslessen heb ik ervaren dat het weer terugvinden van je eigen balans en kracht in een bepaalde situatie zeer pijnlijk en energie kunnen kosten.
Ik hoop met mijn behandelingen bij te kunnen dragen aan een beter evenwicht, en verlichting van je klachten. Ik bied je mijn onverdeelde aandacht. Een uur helemaal voor jezelf. Soms kan dat zo nodig zijn. 

Reflexzonetherapie is geen luxe!
Om mijn professionaliteit als reflexzonetherapeut te blijven behouden, heb ik in 2016 de HBO medische basisopleiding opnieuw gevolgd en ben ik in juni hiervoor geslaagd. Dit betekent dat de behandelingen ook vanaf 2017 gewoon vergoed blijven. 

In mijn praktijk gebruik ik, indien nodig, een combinatie van verschillende therapievormen waarbij Reflexzonetherapie de basis is. 
Ik voldoe aan de eisen van de Zorgverzekeraars en volg jaarlijks de verplichte nascholingen.