Chinese Chinflex

Wil je een heerlijke onvergetelijke wellness beleven en jezelf in een bad vol aandacht, warmte en ontspanning wanen? Dan is de Chinflexwellness ontspannende massage wellicht iets voor je.

Tijdens de massage worden onder andere specifieke authentieke originele Chinese grepen toegepast. De massagegrepen zijn zodanig dat ze ontspannend werken en tevens de doorbloeding en energiedoorstroming sterk verbeteren. Hierdoor is de massage zowel ontspannend als gezondheid bevorderend.

Een Chinflexplus massage wordt vooraf gegaan met een speciaal kruidenvoetbad met daarin speciale Chinese kruiden. Deze kruiden stimuleren de doorbloeding en de energiedoorstroming helpen het lichaam te ontgiften.

Als eerste wordt een speciale  schouder-/nek-/arm-en handmassage gegeven. Hierbij worden een aantal specifieke acupunctuurpunten mee gemasseerd.  

Vervolgens volgt een speciale spierontspannende Chinese massage op de knieën, onderbenen en voeten. Er wordt een speciale Chinese crème gebruikt waarin kruiden zitten die ook de doorbloeding stimuleren en huid herstellend werken.

Na de massage is het goed om even uit te rusten en om het verwarmende effect nog even vast te houden wordt een kopje verwarmende Chinese thee aangeboden. Hierna wordt de ChinflexWellness plus afgesloten.   

Voor een kort moment van rust bestaat ook de mogelijkheid om een Chinexwellness massage op alleen de voeten af te spreken.